Saaristokaupunki

TUKIKOHTA SAARISTOKAUPUNKI

Me halutaan Saaristokaupunki -tiiminä toivottaa sut lämpimästi tervetulleeksi aina kuukauden kolmantena sunnuntaina klo 15.30 Tukikohta Diakonian tiloihin (Koppelonkuja 1) luomaan yhteyttä ja ihmettelemään elämää. Tilaisuuksia järjestetään kerran kuukaudessa, joten ei kannata missata niistä yhtäkään! Luvassa pientä naposteltavaa, innostavaa musiikkia ja ajatuksia herättäviä puheenvuoroja. Tilaisuudet rakennetaan lapsiystävällisiksi, jolloin lapsille on omia aktiviteetteja tilaisuuden aikana. Meidän toimintaperiaatteeseen kuuluu ajatus siitä, että perheiden tärkeimmille henkilöille tulee olla seurakunnassa omaa hauskaa ja innostavaa tekemistä! 

 

 

TUKIKOHTA KIDS

Saaristokaupungin Tukikohta Kids palvelee 3-8 vuotiaita lapsia tilaisuuden aikana. Tukikohta Kids on turvallinen ja innostava paikka kohdata Jumalan rakkautta sekä saada uusia ystäviä. Kidseissä pidetään hauskaa ja opitaan elämässä tarvittavia hyviä tapoja sekä taitoja. Tule paikalle koko perheen voimin!

KAUNISTA & KOMEETA -ILLAT

Meidät on kutsuttu elämään arkea yhdessä. Sen vuoksi me halutaan olla luomassa uusia kohtaamispaikkoja arjen keskelle, jotta meillä on paremmin mahdollisuuksia tutustua toinen toisiimme ja kulkea arkea eteenpäin yhdessä. Kaunista & Komeeta on kerran kuukaudessa järjestettävät illat naisille ja miehille erikseen eri viikkoina. Illoista lisätietoa aina SOMEn välityksellä Instagrammissa ja Facebookissa @Tukikohtasrk