Tukikohta Saaristokaupunki

Tukikohta Saaristokaupunki

Jokainen meistä haluaa kokea turvaa elämän tärkeimpien ihmissuhteiden parissa. Nykypäivänä omien haaveiden ja unelmien toteuttamisen korostaminen luo haasteita erityisesti puolisoiden ja jopa perheiden keskuuteen. Turvallisuuden tunteeseen kun kuitenkin liittyy pitkälti kokemus uskollisuudesta ja siitä, voinko ja ennenkaikkea uskallanko todella luottaa.

Uskollisuus on aihe, josta Jeesuksella oli varsin painavaa sanottavaa aikalaisilleen. Vaikka kieli ja sanavalinnat voivat kuulostaa nykyaikaisen kuulijan korviin vaikeaselkoisilta, silti taustalla olevat periaatteet ovat edelleen enemmän kuin ajankohtaisia aikana, jolloin uskollisuuttamme koetellaan päivittäin erilaisten kanavien ja sovellusten tarjoamien ärsykkeiden välityksellä. Rajat luottamuksen pettämiselle tuntuvat nykyään hälvenneen mutta pilaantuneen uskollisuuden jälkimaku on vähintään yhtä katkera kuin ennen. Miksi siis Jeesus otti kantaa näin herkkään aiheeseen?

Tukikohta Saaristokaupungissa jatkuu helmikuun saarnasarja teeman ”Minä & sinä” mukaisesti, jolloin tutkitaan yhdessä Jeesuksen kuuluisan vuorisaarnan keskeisiä opetuksia.

Lapset kannattaa ottaa mukaan, sillä tilaisuuden aikana Kidseissä on luvassa leffakerta houkuttelevien poppareiden kera! Tukikohta Kids palvelee 3-8 vuotiaita lapsia ja siellä on turvallista kohdata Jumalan rakkautta ja saada uusia ystäviä. Kidseissä opitaan myös elämässä tarvittavia hyviä tapoja ja taitoja. Katseltava leffa sopii myös perheen pienimmille.

#tukikohtasrk #tukikohtasaaristokaupunki #minäjasinä

Päivämäärä

17 helmi 2019

Aika

15:30 - 17:15

Cost

Ilmainen

Lisätiedot

Lue lisää

Sijainti

Martti Ahtisaaren koulu
Rantapuistonkatu 103
Kategoria

Järjestäjä

Tukikohta