Lapset & Nuoret

Lasten & nuorten toiminnan tärkeimmät

1.

Lapset 6-10v.

Lapset kokoontuvat muutamia kertoja kuussa Kaverikirkkoon sunnuntain jumalanpalveluksen ajaksi. Kaverikirkossa leikitään, pelaillaan sekä kuullaan kertomuksia raamatusta ja rakastavasta Jumalasta. Kokoontumiset tapahtuvat Petosen Pinarilla, johon siirrytään ohjaajan johdattamana Tukikohdalta. Kaverikirkkoon ovat tervetulleita kaikki 6-10-vuotiaat lapset. Pienemmät lapset voivat osallistua halutessaan kaverikirkkoon oman vanhempansa kanssa tai leikkiä sillä välin Tukikohdan leikkihuoneessa.

Saaristokaupungin tilaisuuksien yhteydessä kerran kuussa järjestetään Tukikohta KIDS-toimintaa 3-8-vuotiaille lapsille. Tukikohta KIDS on turvallinen ja innostava paikka kohdata Jumalan rakkautta sekä saada uusia ystäviä. Kidseissä pidetään hauskaa ja opitaan elämässä tarvittavia hyviä tapoja sekä taitoja.

2.

Klubi ja Lounge -illat

Me Tukikohdalla ajattelemme, että seurakunnassa on lupa pitää hauskaa! Tukikohdan nuorisotyö koostuu pääosin Tukikohta -seurakunnan tiloissa keskiviikko iltaisin järjestettävistä Klubi ja Lounge -illoista, joiden aikana nuori tutustuu Jumalaan, itseensä ja muihin nuoriin erilaisten innostavien aktiviteettien, musiikin ja lyhyen opetuksen kautta. Mukavan tekemisen lisäksi tarjolla on aina pientä purtavaa. Haluamme, että jokainen varhaisnuori ymmärtää olevansa rakastettu, ainutlaatuinen ja arvokas. Kello 17.00 alkavaan Klubi -iltaan ovat tervetulleita 9–12 -vuotiaat ja kello 19.00 alkavaan Lounge -iltaan yläkoululaiset.

3.

Nuoret 16v. ->

Nuorille suunnattu toiminta keskittyy tällä hetkellä Martti Ahtisaaren koululla kerran kuukaudessa järjestettäviin Tukikohta Saaristokaupungin tilaisuuksiin. Tilaisuudet rakentuvat kahvikupin ääressä tapahtuvan iloisen puheensorinan, innostavan musiikin ja rohkaisevien puheenvuorojen ympärille. Saaristokaupungissa sijaitsevan Martti Ahtisaaren koulun ovet avautuvat kuukauden kolmantena sunnuntaina klo 15.30.