Sunnuntai

Seurakunta ihmisiä varten

1.

Live

Tukikohdan Jumalanpalveluksien puheet ovat katsottavana suorana ja tallenteena Youtube -kavavaltamme.

2.

Lastenhoito

Lasten tilaisuudet järjestetään aina Tukikohta Saaristokaupungin tilaisuuksien yhteydessä. Muissa tilaisuuksissa leikkihuone on käytössä perheen pienimmille.

3.

Interpretation

Every Sunday, the interpretation is available in English at 11 am Worship service. Welcome!

Tukikohta - Seurakunta


Sunnuntaisin kokoonnumme yhteen kohtaamaan Jumalaa ja toisiamme yhteisen Jumalanpalveluksen ääreen. Tukarin sunnuntait ovat kodintuoksuisia yhdessäolon hetkiä, joihin olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Tilaisuus alkaa klo 11.00. Poikkeusena on heinäkuu, jolloin tilaisuus alkaa illalla klo 18.


Tukikohta - Saaristokaupunki


Tukikohta -seurakunta aloittaa uuden toiminnan Saaristokaupungissa! Me halutaan Saaristokaupunki -tiiminä toivottaa sut lämpimästi tervetulleeksi aina kuukauden kolmantena sunnuntaina klo 15.30 Martti Ahtisaaren koululle luomaan yhteyttä ja ihmettelemään elämää. Tilaisuuksia järjestetään kerran kuukaudessa, joten ei kannata missata niistä yhtäkään! Luvassa pientä naposteltavaa, innostavaa musiikkia ja ajatuksia herättäviä puheenvuoroja. Tilaisuudet rakennetaan lapsiystävällisiksi, jolloin lapsille on omia aktiviteetteja tilaisuuden aikana. Meidän toimintaperiaatteeseen kuuluu ajatus siitä, että perheiden tärkeimmille henkilöille tulee olla seurakunnassa omaa hauskaa ja innostavaa tekemistä!

Me uskotaan, että sanoma Jeesuksesta kestää suurimmatkin epäilyt. Siksi Tukikohta on seurakunta, johon saat tulla sellaisena kuin olet. Myös niiden epäilyjen ja kysymysten kanssa, joita et ehkä ole uskaltanut ääneen koskaan kirkossa lausua. Tervetuloa sellaisena kuin olet!