Sunnuntai

Seurakunta ihmisiä varten

1.

Live

Tukikohdan Jumalanpalveluksien puheet ovat katsottavana suorana ja tallenteena Youtube -kavavaltamme.

2.

Lastenhoito

Lapset kokoontuvat muutamia kertoja kuussa Kaverikirkkoon sunnuntain jumalanpalveluksen ajaksi. Kaverikirkossa leikitään, pelaillaan sekä kuullaan kertomuksia raamatusta ja rakastavasta Jumalasta. Kokoontumiset tapahtuvat Petosen Pinarilla, johon siirrytään ohjaajan johdattamana Tukikohdalta. Kaverikirkkoon ovat tervetulleita kaikki 6-10-vuotiaat lapset. Pienemmät lapset voivat osallistua halutessaan kaverikirkkoon oman vanhempansa kanssa tai leikkiä sillä välin Tukikohdan leikkihuoneessa.

3.

Interpretation

Every Sunday, the interpretation is available in English at 11 am Worship service. Welcome!

Tukikohta - Seurakunta


Sunnuntaisin kokoonnumme yhteen kohtaamaan Jumalaa ja toisiamme yhteisen Jumalanpalveluksen ääreen.

Tukarin sunnuntait ovat kodintuoksuisia yhdessäolon hetkiä, joihin olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Tilaisuus alkaa klo 11.00.


Tukikohta - Saaristokaupunki


Tukikohta -seurakunta aloittaa uuden toiminnan Saaristokaupungissa! Me halutaan Saaristokaupunki -tiiminä toivottaa sut lämpimästi tervetulleeksi aina kuukauden kolmantena sunnuntaina klo 15.30 Martti Ahtisaaren koululle luomaan yhteyttä ja ihmettelemään elämää. Tilaisuuksia järjestetään kerran kuukaudessa, joten ei kannata missata niistä yhtäkään! Luvassa pientä naposteltavaa, innostavaa musiikkia ja ajatuksia herättäviä puheenvuoroja.

Tilaisuudet rakennetaan lapsiystävällisiksi, jolloin lapsille on omia aktiviteetteja tilaisuuden aikana. Meidän toimintaperiaatteeseen kuuluu ajatus siitä, että perheiden tärkeimmille henkilöille tulee olla seurakunnassa omaa hauskaa ja innostavaa tekemistä!

Syksyn kantavana teemana toimii apostolinen uskontunnustus. Elokuun tilaisuudessa tätä teemaa lähestytään ajatuksella, joka joko vetää maton kristillisen maailman jalkojen alta tai sitten se haastaa meitä yksilöinä pohtimaan historian tunnetuimman tapahtuman todellisuutta. Joko se mitä kristitty ympäri maailman ovat julistaneet viimeiset 2000 vuotta on totta tai sitten mikään siitä ei ole totta ja kristittyjen niin sanottu toivo on turhaa. Toisin sanone kaikki tai ei mitään.

Me uskotaan, että sanoma Jeesuksesta kestää suurimmatkin epäilyt. Siksi Tukikohta on seurakunta, johon saat tulla sellaisena kuin olet. Myös niiden epäilyjen ja kysymysten kanssa, joita et ehkä ole uskaltanut ääneen koskaan kirkossa lausua.

Tervetuloa sellaisena kuin olet!